Најгледаното видео на TikTok му припаѓа на Зак Кинг и е илузија на темата Хари Потер. Досега има собрано повеќе од 2,2 милијарди прегледи. Објавено е во декември 2019 година, а речиси три години подоцна сè уште ја тресе оваа социјална мрежа.

Зак Кинг е американски режисер и илузионист. Тој сега има 69,8 милиони следбеници на TikTok и има собрано 894,4 милиони лајкови. Неговото видео за Хари Потер има 19,7 милиони лајкови и повеќе од 500 илјади коментари.

@zachking

They rejected my application to Hogwarts but I still found a way to be a wizard. 🧹#illusion #magic #harrypotter

♬ Zach Kings Magic Broomstick – Zach King

 

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *