Според мислењето на новинари, блогери и инфлуенсери кои го пропатувале светот,најубави плажи во светот, Грција е лидер од регионот. Со над 750 новинари, уредници, блогери, инфлуенсери и туристички агенции, односно експерти кои го пропатувале светот. На листата за 2023 година се најдоа и плажи од Грција, Хрватска и Турција. Лето, плажа, коктели размислете многу добро за вашата дестинација.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *