Ова недела најпознатиот божиќен филм Home Alone Lost in New york или сам дома изгубен во Њу Јорк слави 30 години. Филмот кој сеуште е омилен на многумина и  секоја година се навраќаме на него и на сите смешни сцени  кои на момент можеме да ја доживееме божиќната бајка. Сам дома е семејна американска комедија од 1990 година, Филмската ѕвезда Меколи Калкин како Кевин МекКалистер, осумгодишно момче, кое по грешка е оставено дома. Почнувајќи од 2009, Сам Дома беше највисоко рангирана комедија на сите времиња. Доага време кога повторно ќе се навратиме на комедијата САМ Дома

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *