На Шакира и се заканува затвор од 8 години па затоа ќе мора да искешира 20 милиони евра  пред судот во Шпанија е обвинета за затајување данок. адвокатите на Шакира тврдат дека во периодот споменат во обвинението таа била „без точно место на живеење поради својата работа“. Се наведува дека до 2015 година не живеела постојано во Шпанија и поради таа причина не можела да се третира како даночен жител. Најави дека кон крајот на јуни ќе претстави нова песна.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *