Оние кои веруваат во астрологијата  започнавме нов месец, па на почетокот на јули доаѓа полна месечина во јарец. А ќе влијае на овие хороскопски знаци рак, јарец, овен и вага. Овој астролошки настан често се толкува како време кога може да се постигнат значајни резултати, особено на полето на кариерата, деловните проекти и остварувањето на долгорочните цели. Полната месечина во Јарец може да ги поттикне луѓето да бидат исклучително амбициозни, организирани и дисциплинирани во напорите да постигнат успех. Тоа може да донесе чувство на одговорност и обврска, но и да ги инспирира луѓето да преземат лидерство и контрола над нивните животи. Тоа може да ги мотивира луѓето да бидат сериозни во однос на сопствените вредности и постапки и да бидат свесни за нивната одговорност кон себе и кон другите. Полната месечина во Јарец ќе има најсилно влијание врз Раковите, Јарците, Овенот и Вагата.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *