Денеска на  Станува збор за куклена претстава за деца во режија и адаптација на Драгослав Тодоровиќ, композитор- Виктор Апостоловски, видео анимација- Емил Петро, превод- Драгана Лукан Николоски. Штипјани денес во 19 часот ќе можат да уживаат заедно со најмалите кои заслужуваат поголемо внимание и детски насмевки.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *