На аукција ќе се продаваат над 1500 лични предмети на Фреди Меркјури во Кенсингтон, западен Лондон, ќе бидат изложени од 4 август до 5 септември, на неговиот 77-ми роденден. Колекцијата вклучува огромна палета на костими, слики и предмети од секојдневниот живот а ќе биде отворена на 4 август и затворена на 5 септември. Фокусот ќе биде исто толку на шоуменот Фреди Меркјури, кој слави сѐ што веќе знаеме за него, како и на откривањето на неговите помалку познати приватни уметнички страсти.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *