Спортот е одличен за вашето здравје и секогаш може да се пронајде време за да не го прескокнувате тренингот. можеме и да забележиме дека македонците ги зафати тркачка еуфорија соборуваат лични рекорди и бараат професионални тренери, раст на бројот на рекреативни тркачи забележителен е и бројот на тркачи кои сериозниот пристап кон трчањето го покажуваат со приклучување во атлетски клуб или работа со тренер. Успехот за зголемениот број љубители на трчањето  е се поголем. Исто така, се подготвуваат за следно трчање на 14 октомври во Струмица – под мотото “Струмица на улица” и 15 октомври во Прилеп планинско трчање.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *