Луис Капалди паузираше поради проблемите со менталното здравје, објавени 5 нови песни. Пејачот, кој има Туретов синдром, објави дека ќе се одмори од центарот на вниманието поради неговото ментално здравје. Се огласи на социјалните мрежи, откри дека има нови песни. И се разбира дека ќе ги слушнеме на нашава музичка листа.

Песните се наречени „Strangers“, „A Cure For Minds Unwell“, „Someone I Could Die For“, „The Ancient Art Of Alvays F***ing Up“ и „Old Navy Blue“

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *