Вечерва во просториите на Дом на култура “Ацо Шопов”- Штип. Ќе се заокружи традиционалниот новогодишен концерт на Државно музичко училиште “Сергеј Михајлов”. Кој претставува вистински спектакл. Концертот е закажан во термина во 17 и 20часот, заради минатогодишната голема заинтересираност од страна на поситителите.

Овој концерт е дел од програмата на Центарот за култура “Ацо Шопов”  за одбележување на 99години од раѓањето на Ацо Шопов и 99 години театарски живот во Штип.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *