Денеска пред платото на Дом на култура “Ацо Шопов” во Штип ќе се одржи концертот на  Брас секстетот на кој ќе се отсвират повеќе познати филмски теми. Концертот ќе биде мултимедијален, односно заедно со музиката ќе бидат проектирани сцени од филмовите. Мамбо Кингс, Пиратите од Карибите, Кум се само дел од програмата на концертот, а секако и музика од еден многу гледан македонски филм. Овој концерт е со почеток од 20:30 часот.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *