Со напредокот на технологијата, нашиот живот се менува побрзо од кога било. Се менуваат и нашите ставови и верувања. Мешањето во туѓите животи денес се смета за многу неучтиво, денес сме охрабрувани да не ги криеме емоциите и да ги споделуваме отворено, нтересите на децата се многу променети поради технологијата, дисциплинирањето на децата е поразлично, купуваме толку многу облека, што мислиме дека не е во ред да носиме нешто исто два дена по ред, животот дефинитивно стана покомплициран, но добро се снаоѓаме.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *