Социјалните мрежи деновиве се преплавени со фотографии, плажа, насмеани лица, ресторани и што ли уште не. Сепак не знам дали сте слушнале за предизвикувачи на летна депресија. А според експертите покрај апатија, килограми, неподготвеност за движење и дружење. Исто така предупредуваат дека последиците од летната депресија можат да бидат многу посериозни од оние во зимските месеци. Така што обрнете внимание на себе убавите летни денови да не се претворат во кошмар важна е физичката активност , правилната исхрана и квалитетен сон.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *