Во мај нè очекуваат неколку позитивни астролошки аспекти меѓу кои најважен ќе биде крајот на ретроградната фаза на Меркур. Мај може да биде совршено време да им ставите крај на негативните емоции. Во мај не бидете премногу критични кон себе. Обидете се да се опуштите и конечно да сфатите дека фокусирањето само на недостатоците може само да ја намали самодовербата. Во мај може да има многу ситуации кога треба да направите избор. Ако избрзате со одредени одлуки, можеби нема да успеете да ја остварите целта.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *