Кети Пери се приклучи на актерскиот тим на популарната анимирана серија Peppa Pig („Прасето Пепа“). Ќе го позајми својот глас на нов лик, Кети Пери е совршена за гласот на госпоѓа Леопард. Кети ќе го позајми гласот на новиот лик во Peppa Pig Wedding Party („Свадбена забава на прасето Пепа“) – специјално издание од три дела по повод 20-годишнината, а кое ќе се емитува напролет 2024 година. Британската детска серија првпат почна да се емитува во мај 2004 година. Седмата сезона почна во март 2021 година и се емитуваше во над 180 земји.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *