Неверојатни 13 медали од вкупно 18 борци, уште еден голем успех испишаа штипјани. На државното првенство во кик бокс кое се одржа изминатиот викенд во Скопје, штипските броци од КБК Гладијатор  освоија четири златни, четири сребрени и пет бронзени медали.

1. Baze Janev zlato 🥇

2. Mihail Janev zlato 🥇

3. Andrej Aleksov zlato 🥇

4. Maksim Ivanov zlato 🥇

1. Luka Manevski srebro 🥈

2. Zoki Mihajlovski srebro 🥈

3. Angela Miteva srebro 🥈

4. Zorana Miteva srebro 🥈

1. Antonija Taseva bronza 🥉

2. Ivanov Dimitar bronza 🥉

3. Jovan Metodievski bronza 🥉

4. Kire Metodievski bronza 🥉

5. Mario Aleksov bronza 🥉

 

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *