Johnny Depp кој  доби нов договор од Dior според кој останува заштитно лице на тоалетната вода Sauvage, која ја промовира од 2015 година.Холивудската ѕвезда останува со Dior’s  во наредните неколку години, согласно договорт кој, според медиумите, има седум цифри.Johnny Depp за прв пат потпиша со Dior во 2015 година, но откако поранешната сопруга Amber ги изнесе своите обвинувања, рекламата за Диор престана да се емитува на телевизиите во САД.Кога постигна победа рекламата повторно почна да се емитува во ударните термини

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *