Користејќи ги податоците од социјалните мрежи и резултатите од пребарувањето на „Google“,интересна листа на популарни божиќни дестинации ширум светот. Пребарувањето на оваа веб-страница покажало дека поголем дел од луѓето од целиот свет сонува и планира да биде во Лондон за новогодишните и божиќни празници. Најчесто користените клучни зборови за пребарување на интернет се „Божиќ во Лондон“ и „работи кои треба да ги направите во Лондон за Божиќ“. Најпопуларните градови за прослава за Божиќ според анализата Виена, Австрија, Њујорк, САД, Париз, Франција Мадрид, Шпанија Прага, Чешка Брисел, Белгија.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *