Сите оние кои се корисници на Инстаграм го прилагоди својот дисплеј и за компјутерски екрани. За да го подобри корисничкото искуство за своите речиси две милијарди корисници. Станува збор за новитет ќе го поздрават професионалните корисници и инфлуенсери кои објавуваат повеќе фотографии и видеа дневно, кои мора однапред да ги подготват за објавување. Новина е и промената на интерфејсот на веб верзијата на Instagram, што секако ќе биде добредојдено од сите корисници на оваа мрежа кои често ги прегледуваат објавите на своите компјутери. При навигација на веб-верзијата на оваа мрежа, секогаш се прикажуваат опциите од левата страна на екранот, така што користењето на Instagram на компјутерите е побрзо, поедноставно и потранспарентно.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *