Дали сѐ повеќе луѓе ја користат можноста да остават миленик во хотел, колку често ги оставаат, дали имаат некакви барања и како милениците се снаоѓаат во хотелот?  Супер искуство со неколку хотели. Ми се допаѓа и што веќе има избор, се зголемува конкуренцијата, се нудат сѐ подобри услови за чување и знам дека го оставам во сигурни раце, на сигурно место, а и нему му е добро. Има друштво и е згрижен. Најчесто време на престој е од 7 до 14 дена. мали кутриња и бебиња, возрасни миленици и стари сениори. Првата и последната група се со поразлични потреби поради степенот на енергија, терапии што примаат и дополнителни состојби што можеби ги имаат. 

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *