Гучи ангажираше 68 пара близнаци за ревијата во Милано  главната инспирација доаѓа од неговата мајка која исто така е близначка. Ја открил вистинската магија во сличноста кај близнаците дека тие не се комплетна копија едни на други. Само една  илузија или напукната симетрија како што ја нарекува. Истата облека емитира различни квалитети на навидум идентични тела. На пистата доминираа различни материјали, светкави и колоритни парчиња кои зрачеа енергија и свежина. Со неверојатен микс на бои и текстури досега нешто поинакво што остави силен впечаток.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *