Фејсбук, Инста и Твитер се чини дека големите социјални мрежи би можеле бесплатно да почнат да ги наплаќаат услугите кои нивните корисници до сега ги користеле. Корисниците ќе можат да уредуваат твитови, односно ќе имаат 30 минути да ги уредуваат објавените твитови. Има и некои други придобивки, како што е можноста за објавување подолги видеа, подолги твитови, поништување твитови итн. Корисниците ќе имаат некои други бенефиции, како што се специјални налепници и ѕвезди што ќе можат да ги испратат до нивните омилени креатори на содржина на платформата. Видливоста исто така ќе биде зголемена, што значи дека повеќе луѓе ќе ги гледаат нивните објави и коментари.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *