Никогаш не сте престари за да се грижите за себе, за да влезете во форма и за да си го подобрите здравјето. Информација кој кружи низ социјалните мрежи е за инспиративна бабичка на 70-годишна возраст, ги потсетува сите луѓе, а особено оние од постарата генерација, дека вредат и дека не треба да се откажуваат прерано од животот. Со помош на ќерка си, таа започнала да си го трансформира и животот и телото. Една година подоцна, го создала својот блог преку кој ги охрабрува луѓето да се грижат за нивното здравје со тренинзи и здрава исхрана. Еве ви мотив дека годините не се важни туку вашето здравје.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *