На 15 јуни филмот Нешто слатко пред штипската публика. Веќе докажаните актерски имиња, Јелена Јованова – Периќ и Сашко Коцев ја играат  романтичната комедија Филмот е во режија на стенд-ап комичарот Тин Водопивец. Станува збор за збунувачка романтична комедија полна со преплети и забавна содржина.Ќе се прикажува во Летното кино со почеток од 20:30 часот.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *