Концертниот филм на најголемата поп ѕвезда во светот Тејлор Свифт доминираше во северноамериканските кина за време на викендот. Од прикажувањето на филмот заработил над 95милиони долари. А Тејлор за време на премиерата рече дека додава уште датуми за филмот и рани проекции за да го задоволи интересот на публиката. Интересно е што филмот воопшто не е игран филм, станува збор за снимка од нејзиниот концерт во Лос Анџелес последен во американскиот дел од турнејата.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *