Оние што сакаат да станат успешни инфлуенсери по завршувањето на средното училиште имаат уникатна можност сериозно да ѝ се посветат на оваа кариера бидејќи универзитет во Ирска воведува ваква насока. вклучуваат деловни вештини, видео и аудиомонтажа,  креативно пишување… Од 2019 година овој сектор двојно се зголеми во глобална вредност. Многу млади луѓе знаат како да го користат интернетот, но и да научат за деловни вештини и да научат што можат да прават како креативци.

 

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *