Насловено на темата “Mamacita” кое што е издадено од страна на издавачката куќа 2Dutch.

Издавачка куќа која што се наоѓа во Eindhoven, Netherlands ( Холандија ) и веќе има соработувано со компании, брендови и артисти како што се: Warner Music Group, Sony Music, Universal Music, ID&T, Interscope, SPINNIN, Musical Freedom, DIM MAK, OWSLA,Tiesto, Chris Brown, David Guetta и многу други.

Mamacita е резултат на соработката помеѓу Avensis и неговиот пријател Aerix кој што е истотака електронски ДЈ/Продуцент од Норвешка.Поддршката на радио емисии од страна на други артисти и продуценти од целиот свет за “Mamacita” е неверојатна и со сигурност може да кажеме дека ова издание претставува нешто што не секојдевно може да го слушнете или најдете!

Извонредна и светска продукција која што дефинитивно ги поместува границите на македонската електронска-денс сцена! Слушнете и уживајте!

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *