Ед Ширан беше на премиерата на својот документарец каде што гостите беа почестени со документарниот серијал „Ед Ширан: Збир на сè“ во февруари 2022 година, доведоа до тоа серијата да се претвори во терапевтско искуство, каде што тој ја разголува душата за својата голема база на фанови. Во документарецот тој раскажува за своето детство и за својот пат до славата, а во првиот трејлер Ед плаче додека зборува за болеста на сопругата Чери Сиборн

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *