Ед Ширан во една прилика изјави мисли дека е недостоен за настап на “Супербоул”  не одговара на неговиот соголен стил. „Нема да имам танчари на сцената. Нема да имам огномети и бла, бла… Едноставно, не можам, тоа не сум јас“.

„Не верувам дека некој сака да ме види како настапувам на ‘Супербол’“. Може да се појави, но само како гостин.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *