Амбер Херд, конечно, му ги исплатила парите на својот поранешен сопруг, актерот ќе ги донира сите пари во пет различни добротворни организации и дека ќе им додели по 200.000 долари на секоја од нив. Тој избрал организации кои им помагаат на болните деца, кои се грижат за животната средина, но и оние кои обезбедуваат безбедно домување на недоволно згрижените заедници. Минатата година, целиот свет со големо внимание го следеше судскиот спор меѓу поранешната холивудска двојка Џони Деп и Амбер Херд. На крајот, поротата застана на страната на Деп и донесе пресуда дека Херд, која по судењето се пресели во Шпанија со своето бебе, треба да му исплати отштета од 15 милиони долари. Неколку месеци подоцна, тие се спогодија на 1 милион долари, кои актерот вети дека ќе ги донира во хуманитарни цели.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *