Новинарката Милица Џаровска, раскажува за возбудливиот живот на менаџерот Велибор Џаровски – Џаро под наслов  „Џаро-живот на коцка“книга која е негова биографија. Се раскажува о книгата за Џаро се раскажува од првата „местенка“ која се случила во семејната куќа во населбата Ѓорче Петров каде што и денес живее, до необичната, но успешна соработка со најголемите музички и спортски ѕвезди од поранешна Југославија.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *