Дарио Панковски го снима новиот сингл “Молитва”  за истиот запис треба да излезе и спот. Спотот се снима на неколку локации низ Скопје. Дарио повторно соработува со своите тандем соработници за музика и спот, Кристијан Габровски и Дарио Јанковиќ.

„Ракија“ последниот сингл на Дарио излезе во ноември минатата година.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *