Подготовките околу концертот на Александар Митевски  и Дац наречен “Уште ми фалиш” на 8 март во Драмски ќе трае три часа. Ќе пеат и нивни пријатели, но имињата за сега не се откриваат.Со изјава дека жената и љубовта на сите нивни песни од самиот миг на создавањето на дуото Дац и Александар се инспирација.  Посебно уживање  и поинакво прославување на Денот на жената 8 март поделено во два дела. Во првиот дел нивниот бенд со составен од врни музичари, а атмосферата ќе ја надополнат и специјалнии музички гости кои ќе отпеат со нив. Во вториот дел во фоајето на театарот во една опуштена атмосфера. Овој концерт на 8 март кој ќе се одржи во Драмски ќе биде од хуманитарен карактер.

Во продажба се пуштени само 300 влезници и дел веќе се продадени. Во цената на билетот се вклучени храна и пијалак, а кои ќе бидат достапни во вториот дел од концертот.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *