Оние што растеле во 80-тите и 90-тите години се сеќаваат на некои други уреди и апарати што ги гледавме како „чуда на технологијата“ затоа што ни го олеснуваа животот. Еве без кои не можевме да си го замислиме животот во минатото, часовник со аларм и радио, безжичен фиксен телефон, видео рекордер, решо- погодно за на балкон, викендица или за кампувања и касетофон за во автомобил. Сигурно за миг се присетивте на оние убави стари времиња………но денес се прилагодуваме во чекор со времето.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *