Црна Гора во главната туристичка сезона ќе бидат за 30 отсто повисоки од лани. Бидејќи, сè уште не се опоравени од пандемијата, кога немале ни субвенции ни програми за поддршка. Двокреветна соба во приватно сместување во главната сезона ќе бидат од 20 до 50 евра по лице, а апартманите за четири лица од 50 евра и повеќе, во зависност од категоријата и локацијата.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *