Седумкратниот светски шампион во овој спорт, Луис Хамилтон, е копродуцент на филмот. Откривајќи детали за претстојниот филм во едно интервју, тој објасни дека игра возач на Формула 1 од 1990-тите, кој почнал да се трка во други дисциплини откако доживеал „ужасна несреќа“.Пит рече дека филмот „треба да биде што е можно поавтентичен“ со оглед на тоа што ангажирале експерти за Ф1 кои „работат како во реалниот живот“.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *