Поп дивата Бијонсе заминува на светска турнеја која ќе започне во летото 2023 година и ќе вклучува американски и меѓународни дестинации. Понудениот пакет вклучува два билети за прва класа на и три ноќевања во хотел. Бил понуден и пакет вреден 20.000 долари, кој вклучува поминување време зад сцената со мајката на Бијонсе. Понудите достигнале и до 50.000 долари. На аукцијата била и самата Бијонсе, па американските медиуми пишуваат дека веста за турнејата со тоа секако е потврдена, но официјално соопштение се уште нема.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *