Ивица Јанев, фитнес тренер, бодибилдер и нутриционист. „Diamond cup е сериозен натпревар од интернационален карактер, а Ивица беше  прогласен за апсолутен шампион и ги освои сите златни трофеи што можеа да се освојат“ . Тој е прогласен за апсолутен шампион освои златен трофеј до 90kg во бодибилдинг, а освои и про-карта. учествувале околу 200 натпреварувачи од Србија, Бугарија, БиХ, Унгарија, а Ивица бил единствениот Македонец на натпреварот. Браво за Ивица и честитки за златните трофеи

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *