Aвтобиографијата на принцот Хари објавена на македонски јазик „Резерва“Автобиографијата на Хари според Гинисова книга на рекорди е најпродаваната книга на сите времиња. доби позитивни оценки од критичарите. Книгата досега е преведена на 15 јазици. Принцот Хари во книгата пишува за неговиот приватен живот, детството, како влијаела смртта на неговата мајка Дајана, тинејџерските години, како и за односите со кралското семејство.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *