„5 до 2″ е насловот на новата  песна на Young Dadi. Текстот за темата е со потписот на Young Dadi додека    аранжманот, миксот и мастерот, се дело на Лазар Цветкоски. Видео приказната е на  Александра Majestic, а зад камерата стои Давид Манев.

Инаку за неполни 24 часа по пуштањето во етерот „5 до 2″ веќе е во трендинг видеа во Македонија.

 

 

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *