Од неговото создавање, „Гугл“ го промени начинот на кој учиме и како го истражуваме светот.
За да го одбележи 25. роденден, „Гугл“ се навраќа на најпребаруваните теми, луѓе и настани во
последните две и пол децении.
Технолошката компанија објави краток филм во кој е прикажано сè, од личности од современата
поп-култура до историски настани што го променија светот.

 

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *