Не постои друго место како театарот. Место за учење на најкреативен начин, место за дружба, место во живо да ги сретнат деца своите  омилени јунаци, да ги чујат најубавите приказни, да се смеат. Треба со театар да расте секое дете.

Да се стремиме кон што поголемо обединување, соработки, заеднички проекти кои ќе бидат во интерес на сечие дете. Да им овозможиме на децата  квалитетен културен живот, и заедно да создаваме убави спомени од детството на секое дете.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *