Подготовките околу изборот на Евровизија полека почнуваат да се подготвуваат со полна пареа.  Се прави и селекција на песните за самиот избор на кој ќе биде избрна песната што ќе ја преставува Србија во Ливерпул, во мај годинава. Тијана Дапчевиќ е меѓу 32 изведувачи кои конкурираат за претставник на Србија на годинашниот избор „Песна на Евровизија“ во Ливерпул. на српскиот избор за Евровизија ќе настапи со песната „Мамим“.Во конкуренција се 32 композиции, а големото финале на кој ќе биде избран српскиот претставник за Евровизија, ќе биде на 4 март. За потсетување натпреварот за песна на Евровизија ќе се одржи од 9 до 13 мај во Ливерпул.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *