Серијата „Среда“ (Wednesday) го сруши рекордот во гледаност во една седмица за серии на англиски јазик на „Нетфликс“. Во серијата глуми Џена Ортега, која ја толкува Среда Адамс. Од 21 ноември до 27 ноември серијата има 341,2 милион прегледани часови. Нејзината премиера беше на 23 ноември. Претходниот рекорд за гледаност во една седмица го држела серијата „Почудни нешта“ (Stranger things), со 335,01 милиони часа.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *