Од музичката историја на денешен ден 14 ноември во 1997 година, пет недели пред објавувањето на филмот Титаник, Селин Дион го издаде својот албум Let’s Talk About Love, кој ја содржи тематската песна „My Heart Will Go On“.Албумот на Дион за кратко време се продадава во над 30 милиони копии ширум светот.Нејзината песна токму за Титаник  обезбедува брз премин на врвот на топ листите ширум светото од декември 1997 година, па се до до март 1998 година.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *