Кендал Џенер се најде на специјалната насловна страница на магазинот Форбс,кој ги претставува 30-те најуспешни луѓе до 30 години (30 под 30 години).Покрај манекенството, 28-годишната девојка од 2021 година води и сопствен бренд текила,па сега нејзиното богатство се проценува на 60 милиони долари. Во интервјуто Кендал објасни дека е многу внимателна кога се во прашање деловните одлуки.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *