Проектот „Златни години“ – најдоброто од Владо Јаенвски продолжува и во 2024 година. Третиот распродаден ноемвриски концерт на Владо Јаневски и неговиот бенд од 11 музичари, на 26-ти ноември ќе биде последен концерт во Македонска филхармонија за оваа година. Но, бидејќи интересот за концертите e голем ќе има уште еден концерт и тоа наредната 2024 година односно на 26-ти јануари во Македонска филхармонија.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *