“Засекогаш“ e насловот на новата песна на Кристина Арнаудова со која се враќа на музичката сцена. Арнаудова објаснува дека оваа песна е она што успеало да ја врати во студиото, на музичката сцена.Песната е напишана од Весна Малинова, а аранжманот и продукцијата е на Роберт Билбилов.Таа од пред 10-тина дена, целиот свој материјал и сите албуми, ги “префрли“ во дигитална опција. Така да нејзините фанови можат да најдат, слушаат и стримуваат се од Кристина на сите музички дигитални платформи

 

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *