Во во „Галерија 22“  денеска е отворена Меѓународната ликовна колонија „Ѓуриште 2022“. “Изложбата е отворена од денеска и ќе биде отворена 10 дена во Центарот за култура. Сите оние кои сакаат и имаат потреба за еден таков контакт или да речеме таква комуникација со делата од Ликовната колонија „Ѓуриште“ секој ден во Домот на културата можат да дојдат и да ја погледнат”. Изјави Трајче Кацаров

Станува збор за дела на уметници од Црна Гора, Бугарија

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *