Овој петок како за крај на септември штипјани ќе бидат сведоци на уште еден музички перформанс. Овој пат се работи за отварање на Фестивалот- Перформанс за најмалите во НУЦК “Ацо Шопов”. Богата детска програма која ќе има за задача да усреќи сечие дете. Фестивалот- Перформанс за најмалите започнува со почеток од 19 часот.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *